Custom CPH er et pålideligt og erfarent køkken studio. Vi tror på kvalitet og smukke løsninger. Vi skaber smukke, specialdesignede køkkener af højeste kvalitet, og i kompromisløst valg af materialer.
Snedkerkøkkener der understøtter rummet og udtrykker din boligs unikke stil. 

Køkkenet skal ikke alene passe til jeres smag og ønsker, det skal også integreres perfekt til det rum, det skal være i og de vægge det skal være op ad. Vi tror på at et snedkerkøkken skal udtænkes der, hvor det skal stå. Sammen med dem, der skal bruge det.

Et køkken er et arbejdsværktøj, som du bruger til mange forskellige opgaver. De enkelte arbejdsstationer er indarbejdet i designet, så de kun fylder og tager plads, når de aktiveres til brug. 

Vi skræddersyr køkkenet specifikt til dine behov – og alligevel indenfor dit budget. 

Vælg f.eks et køkken i egefiner – med årer som løber smukt gennem fronterne, og giver et naturligt sammenhæng. Eller vælg mellem vores smukke standardfarver og designs 

– eller lad os finde nogle helt særlige farver netop til din unikke smag. 

Alle vores køkkener og moduler produceres af vores højtuddannede snedkere, direkte på vores snedkeri i Letland. Med landets omfattende træproduktion kan vi bogstaveligt talt hente materialerne i baghaven.

Lavere materialepriser og lønninger sikrer dig den imponerende kvalitet til knivskarpe priser.